• Beşiktaş, hayal kırıklığıyla tamamlanan sezonun ardından yaz transfer dönemine hem kadro planlaması hem de yabancı oyuncu temizliğiyle girmeye hazırlanıyor. 
    1
    29 Mayıs
    Süper Lig'deki yabancı sınırı gereği kadrosunda en fazla 12 yabancıya yer verebilecek olan siyah-beyazlılar, şu anda sözleşmeli16 yabancı futbolcuya sahip. 
    2
    29 Mayıs
    Teknik Direktör Solskjaer ve ekibinin hazırladığı analiz raporlarını tek tek inceleyen yönetim kiralık sözleşmeleri sona eren Joao Mario ve Felix Uduokhai ile vedalaşacak. 
    3
    29 Mayıs
    Chamberlain, Onana, Muci, Zaynutdinov, Rashica ve Amir iyi teklif gelirse satılacak veya kiralık gönderilecek. 
    4
    29 Mayıs

    Diğer konular

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Evet, Beşiktaş yönetimi, Arthur Masuaku ile yeni bir görüşme yapmayı planlıyor 13.
    Takımdan ayrılması beklenen Masuaku'ya, yeni bir sözleşme teklif edilmesi gündemde 25. Ancak, oyuncunun geleceği konusunda kesin bir karar vermediği ve önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmede bu kararın netleşeceği belirtiliyor 25.
    Eğer Masuaku ile anlaşma sağlanamazsa, Beşiktaş'ın Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz için temaslarını hızlandıracağı ifade ediliyor 3.
    5 kaynak
    Joao Mario ve Felix Uduokhai'nin Beşiktaş'tan ayrılma sebepleri şu şekilde belirtilmiştir:
    • Joao Mario: Beşiktaş yönetimi, iyi bir teklif gelmesi halinde 31 yaşındaki oyuncuyu bırakmaya hazır olduğunu ifade etmiştir 2.
    • Felix Uduokhai: Kiralık sözleşmeleri sona erdiği için takımdan ayrılacaklardır 4.
    Bu oyuncuların ayrılmasıyla birlikte, diğer yabancı oyuncuların durumu da masaya yatırılacak ve performans düşüklüğü yaşayan isimlerle de vedalaşılması beklenmektedir 4.
    5 kaynak
    Beşiktaş'ın Jonas Svensson ile yollarını ayırma kararının bazı nedenleri:
    • Performans: Svensson'un performansı, teknik kadro tarafından yeterli bulunmadı 5. 2024-2025 sezonunda 46 maçta 1 gol ve 4 asistlik bir katkı sağladı 24.
    • Yeni sezon planlaması: Teknik heyet, yeni sezon planlamasında Svensson'a yer vermeme kararı aldı 1.
    • Yabancı kontenjanı: Yönetim, yabancı kontenjanında yer açmak istedi 45.
    • Maaş bütçesi: Maaş bütçesini hafifletmek amaçlandı 4.
    5 kaynak