• Buradasın

    Erdoğan'dan kabinede büyük değişim! Kulislerde konuşulan isimler belli oldu, yeri garanti tek bakan var

  • TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, 23 Şubat'ta yapılacak olan AKP Kongresi öncesinde, parti yönetimi ve kabinede büyük değişiklikler olacağını söyledi. 
    1
    8 Şubat
    Ankara Temsilcisi Fatih Atik, kulislerde 6-7 bakanın değişeceğini öne sürerken, “15 günlük süreçte her cuma günü bir değişim olmasını bekleyelim” dedi. 
    2
    8 Şubat
    Kabinede değişimin gündemde olduğu isimlerin başında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Ticaret Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı geliyor. 
    3
    8 Şubat
    Değişmesi kesin gözüyle bakılan bakanlıklar arasında Tarım ve Orman Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bulunuyor. 
    4
    10 Şubat
    "MEHMET ŞİMŞEK'İN YERİ GARANTİ" Eski AKP milletvekili ve gazeteci Şamil Tayyar ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yeri garanti olan tek bakan var. O da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek. Kuşkusuz hepsi gidecek şeklinde söylemiyorum. Ama yerinden oynatıldığında ortalığın karışacağı tek bakan Mehmet Şimşek. Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan, çok başarılı, kabine dışında kalmayacaktır, ama değişim olabilir" dedi. 
    5
    8 Şubat

    Diğer konular

    İçerik konuları