• Buradasın

    Gaziosmanpaşa’da 13 Yaşındaki Çocuk Düğünde Cinayet İşledi

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşanan cinayet kan dondurdu. 
    1
    13 saat önce
    İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde 13 yaşındaki bir çocuk, tartıştığı 16 yaşındaki genci silahla vurdu, olaya müdahale eden dedesini ise öldürdü. 
    2
    13 saat önce
    Ağır yaralanan 60 yaşındaki Servet Macit, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
    3
    12 saat önce
    Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, 13 yaşındaki saldırganın daha önce 9 farklı suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. 
    4
    11 saat önce
    Saldırının ardından kaçan zanlı, gözaltına alındı, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
    5
    11 saat önce

    Diğer konular

    İçerik konuları

  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    13 yaşındaki saldırganın suç kayıtları arasında "kasten yaralama", "uyuşturucu madde ticareti", "mala zarar verme" ve "genel güvenliği tehlikeye sokma" gibi suçlar bulunmaktadır 5.
    Ayrıca, saldırganın daha önce şüpheli sıfatıyla 9 ayrı adli işlem gördüğü belirtilmiştir 13.
    5 kaynak
    İstanbul Gaziosmanpaşa'da 13 yaşındaki bir çocuğun 60 yaşındaki dedeyi öldürdüğü cinayet olayının detayları şu şekildedir:
    • Olay Yeri ve Zamanı 13. Olay, 2 Kasım 2025 tarihinde saat 23.20'de Sarıgöl Mahallesi Hamam Caddesi'nde bir düğün sırasında meydana geldi 13.
    • Tartışma ve Saldırı 13. 13 yaşındaki çocuk, düğün sırasında çevredekilere rahatsızlık vermeye başladı ve 16 yaşındaki bir gençle arasında tartışma çıktı 3. Tartışmanın büyümesi üzerine çocuk, genci darp etti 3. Kavgayı fark eden dede Servet Macit, torununa yapılan saldırıya engel olmak için araya girdi 3.
    • Silah Kullanımı ve Yaralanmalar 13. Küçük yaşta olmasına rağmen yanında silah taşıyan çocuk, belinden çıkardığı tabancayla hem genci hem de dedesini hedef aldı 3. Kurşunların hedefi olan Servet Macit ağır yaralanırken, torunu tedavi altına alındı 3.
    • Sonuç ve Yakalama 13. Kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Servet Macit hayatını kaybetti 13. Olayın ardından yaya olarak kaçan şüpheli, Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla Fatih'te yakalandı 1.
    Ayrıca, saldırganın ağabeyinin de cinayet suçundan cezaevinde bulunduğu öğrenildi 3.
    5 kaynak
    13 yaşındaki zanlı, 9 suç kaydının bulunması ve 60 yaşındaki Servet Macit'i öldürmesi nedeniyle tutuklandı 125.
    Ayrıca, zanlının ağabeyinin de cinayet suçundan cezaevinde olduğu öğrenildi 14.
    5 kaynak
    60 yaşındaki Servet Macit'in ölümü, 13 yaşındaki bir çocuğun açtığı ateş sonucu gerçekleşti 123.
    Olay, İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir düğünde meydana geldi 123.
    • 13 yaşındaki çocuk, önce tartıştığı 16 yaşındaki bir genci dövdü 123.
    • Ardından, torununa zorbalık yapan çocuğu uyarmak isteyen Servet Macit'e ve torununa silahla ateş açtı 123.
    Ağır yaralanan Servet Macit, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti 13.
    5 kaynak
    İstanbul Gaziosmanpaşa'da 13 yaşındaki bir çocuğun 60 yaşındaki Servet Macit'i öldürdüğü olayla ilgili olarak, polis ekipleri şu incelemeleri gerçekleştirdi:
    • Olay Yeri İncelemesi: Polis ekipleri, olay yerinde detaylı bir inceleme yaptı 3.
    • Şüphelinin Yakalanması: Y.K. isimli şüpheli, cinayetten kısa bir süre sonra Fatih'te yakalandı 35.
    • Suç Kayıtlarının Tespiti: Şüphelinin daha önce 9 kez şüpheli sıfatıyla adli işlem gördüğü belirlendi 145.
    • Delil Toplama: Olayda kullanılan silah ve diğer deliller toplandı 5.
    • Güvenlik Kamerası Görüntüleri: Bölgedeki güvenlik kamerası görüntüleri incelendi 5.
    Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi 135.
    5 kaynak