• Buradasın

    Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu'na Kamu Davası

  • Menajer Ayşe Barım’ın tutuklandığı davada tanık olarak ifade veren oyuncular Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu hakkında 'yalan tanıklık' suçundan kamu davası açıldı. 
    1
    12 Mart
    Ünlü oyuncular Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu’na Gezi Parkı soruşturması kapsamında tutuklanan ID İletişimin Sahibi Ayşe Barım hakkında “yalan tanıklık” yaptıkları iddiasıyla 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle kamu davası açıldı. 
    2
    12 Mart
    Ayşe Barım'ın menajerliğini yaptığı oyuncular Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Nehir Erdoğan, Dolunay Soysert, Rıza Kocaoğlu, Mehmet Günsür, Ceyda Düvenci ve Nejat İşler 'tanık' sıfatıyla ifade vermişti. 
    3
    12 Mart
    Ayşe Barım hakkında Gezi direnişi planlayıcılarından olduğu iddiasıyla soruşturma başlatılmış ve 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme' suçundan tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmişti. 
    4
    12 Mart

    Diğer konular

    İçerik konuları